tisdag 27 oktober 2009

20 000 besökare

Idag slog besöksräknaren över till 20 000 besökare. Jätteroligt! Det är ett helt gäng trogna läsare (ca 50) som är in varje dag. Förstår dock om ni börjar tröttna när det är så fruktansvärt glest mellan inläggen. FÖRLÅT!! Skyller på att jag inte riktigt kommit in i att vara 3-barnsmamma än ;) Men jag ska försöka skärpa mig.

Den här veckan är Anders på kurs i Göteborg i 3 dagar så jag och grabbarna är ensamma hemma. Hittills har det gått jättebra. Har sett till att ha fullspäckat schema så vi inte ska få det så trist ;)

Så i går var vi i Falun med Frida och mötte upp Madde och lilla Sidney på stan. Vi åt mat och kikade runt lite i butikerna. Regn och rusk var det, men lika mysigt för det ;)

I dag har jag haft sällskap av Anna som var här och sydde lite på morgonen när stora barnen var på dagis. Sen på eftermiddagen kom mamma hit och vi gick till skogen på upptäcktsfärd hela gänget. Plaskade i bäckarna och plockade tallris till min blomlåda. Sen när vi kom hem så stekte vi pannkakor och tände en brasa.

Och i månn kommer Cajsa och Moa på besök på dagen och sen kommer Anders hem någon gång sent på kvällen.

Så vi har med andra ord inte behövt vara själva speciellt mycket alls. Tur att man har massa goa vänner och familj att umgås med när karln "rymmer" hemmifrån ;)

Här kommer några bilder från dagens skogsutflykt:


Fabian och mormor


Albin klafsar i bäcken


August sover gott i vagnen

Kram kram!!

torsdag 15 oktober 2009

Coolaste blöjrumpan i stan...

... hittar ni idag på Domherrestigen 2 ;)
När August föddes fick han den här kanonsnygga bodyn av ett par vänner till oss. Nu har han precis växt i den. Coolare bebbe får man leta efter ;)









Kram kram!!

måndag 12 oktober 2009

Måndag

Idag har det varit Frida (och Lisa) måndag igen. Jättetrevligt, precis som vanligt ;) Tjejerna kom hit kring 11-tiden och plockade upp mig och August. Sen åkte vi hem till Frida och kikade på hennes nya fina lägenhet. Stora grabbarna var på dagis för första gången efter sjukveckan som varit, så vi plockade upp dom kl 12 och sen åkte vi till Falun hela gänget. Vi startade med en mysig lunch/fika på Pralin och sen kikade vi runt på stan. Kallt och ruggigt var det så vi höll oss mest i galleriorna. Det är verkligen höst nu alltså. På gott och ont. Hösten är rätt mysig när marken är full av gula löv och solen skiner, men när det är helt igenmulet och regnet öser ner så är det inget vidare alltså. Efter stan åkte vi hem till oss igen. Tände en brasa och tinade upp oss, drack saft och busade med barnen.


Goa August


Junior och jag


Finaste Fabian


Stenhård Albin i ny gladiatorkostym ;)

Kram kram!!

torsdag 8 oktober 2009

Greenroom

Just nu ser det ut såhär hos oss. Gräsligt grönt och fult. Men vi är en bra bit på väg. Anders har jobbat på och nu är all el dragen och han har isolerat och bommat igen väggarna. Sen är det "BARA" gipsskivor, spackling, tapetsering, lister, eluttag och lysknappar kvar ;)





Kram kram!!

söndag 4 oktober 2009

Förändringar på gång

Nu är det förändringar på gång här. I vårat hus finns det nämligen bara 3 sovrum och nu behöver vi ju 4 när lille August anlänt. Så Anders var och köpt reglar och isolering igår och satte igång med bygget. Vi har ju ett väldigt stort vardagsrum/matrum som sitter ihop med köket så det är utav den ytan vi ska ta till ett till barnrum. Än är det inte riktigt bestämt vem utav killarna som ska få det nya rummet. Men till att börja med så blir det ett kombinerat data och bebisrum. August sover ju hos oss ett bra tag till så egentligen behöver han ju inget rum. Så det blir en datahörna i ena änden och så ställer vi in den lilla växasängen (som tillfälligt står i garaget) och hensvikhyllan jag köpte nyligen och lite annat och så får August ha sina kläder och leksaker där inne till att börja med. Känns som att det kommer bli riktigt bra faktiskt.

Såhär såg det ut innan:



Och såhär såg det ut i går eftermiddag:



Det sneda hörnet och några spånskivor hann oxå komma upp innan det var sängdax.

Kram kram!!

torsdag 1 oktober 2009

Glest värre

Här är det långt mellan inläggen just nu. Det blir inte så många minuter över till att sitta framför datorn och på kvällarna så somnar jag som en stock ;)
Allt går i alla fall jättebra med alla grabbar och lilla August växer och blir stor.
I kväll blir det en tur till Kupolens klubbkväll tillsammans med resten utav Borlänges befolkning. Min snälla mamma ska passa grabbarna. Får se hur många jag lämnar dit ;)


Alla våra fina prinsar


Lilla August


Snälla Fabian hjälper till och gungar lite


Kvällsmys i Albins säng


Tung i huvudet ;)


Skruttungen

Kram Kram!!