måndag 29 mars 2010

Sötaste sommarklänningen

Den här supersöta sommarklänningen från Vila fyndade jag på Lager 157 i torsdags.
Blommig och lite gammeldags, precis som jag vill ha det :)
Blir perfekt till midsommar och kanske till Augusts dop oxå förresten. Om jag inte tar spetsklänningen då istället. Vi får se vilken det blir...


Kram kram!!

söndag 28 mars 2010

Sjuklingar och klubbkväll

Nu var det lite glest mellan inläggen igen. Inte så konstigt kanske, med tanke på att sjukdomarna fortsätter att avlösa varandra så vi sitter innne och ugglar mest hela dagarna = inte så mycket skoj att skriva om. Nu när Albin och August äntligen har fått penicilin och håller på att friskna till så är det Fabians tur. Men han har i alla fall ingen halsfluss och behöver ingen medicin så det är väl bara att vänta ut febern.


I torsdags så var i alla fall jag och Linda på kupolens klubbkväll och strosade runt lite. Det blev bland annat lite kläder till barnen och en jättesöt ram och en pläd till mig.




Kram kram!!

måndag 22 mars 2010

Sjuklingar

Idag har vi hela huset fullt i sjuklingar. Alla smågrabbar är krassliga. Sämst mår stackars Albin som har riktigt hög feber, är prickig på hela kroppen och sover och feberyrar hela dagarna. Han är så "fett sjuk" att han håller på att dö säger han själv. Så för att liva upp stämningen lite så smög jag iväg en snabbis till Barnens hus och handlade lite. Det hade precis kommit in lego från Albins favorit serie Ben 10 och det fanns en gubbe som passande hette "Frosten" så en sån fick det ju självklart bli. Sen köpte jag lite play-doh med tillbehör oxå. Albin fick lite ipren så när den hade värkat så orkade han ta sig upp en stund i alla fall. Så nu har båda killarna bakat och byggt degmonster ett bra tag. Fast det tog nog rejält på Albins krafter för efter det så sov han 3 timmar. Stackars liten!

Nya supercoola Frosten

Albin med sina degmonster

Och Fabian med sin snygging

Nu ska jag ägna mig åt alla sjuka prinsar igen.

Kram kram!!

söndag 21 mars 2010

Gamla skänkar

Som jag skrivit tidigare så har jag köpt mig en jättefin gammal skänk. Den första jag köpte var tyvär helt fuktskadad och luktade mögel. Efter bara några dagar inne i värmen så började färgen spricka och flagna av. Så tjejerna jag köpte den av var jättegulliga och kom och hämtade skänken och körde hit en ny. Egentligen gillade jag den första bäst. Den var så himla charmig och lite annorlunda i modellen med sin rundade låda. Men den nya skänken är oxå jättefin och i betydligt bättre skick än den första. Så jag är jättenöjd med den oxå.

Såhär såg den första skänken ut:

Lite lustigt, det står en nästan exakt likadan glasburk på den som jag var och "snodde" i bäsna igår och som nu står på min nya skänk ;)

Nya skänken som är lite rakare i modellen







Nu ska vi göra oss redo för lite kalas här. Lillkusinen Moa fyller nämligen 1 år idag.

Kram kram!!

lördag 20 mars 2010

Stöldtripp till Bäsna

I förmiddags åkte vi till Bäsna en sväng och hälsade på hemma hos min bror och barnens kusiner. Barnen lekte och så fikade vi lite. Jag hann även med en liten sväng i deras uthus medans resten av gänget kollade på den nyinköpta 4-hjulingen. De bor nämligen i ett gammalt hus med en uthuslänga på gården och där finns det såklart massa fint som blivit kvarlämnat. Tyvär (för mig) så ska dom ju såklart ha det mesta själva sen när de byggt ut och fått iordning ordentligt. Men två fina gamla glasburkar lyckades jag i alla fall sno åt mig ;)

Jag vet inte riktigt var jag ska ha dem och vad jag ska ha i dem, men det känns som ett angenämt problem ;) Ett minipåskris nu till påsk kanske. Nån liten dekoration på och bara ett litet blockljus. Eller bara som de är. Ni kanske har något tips??

Kram kram!!

fredag 19 mars 2010

Dopdax

Snart är det dax för dop för den här lilla mannen.

Vi är lite sent ute även den här gången. Albin var 5 månader, Fabian 6 månader och August kommer hinna bli 7 månader innan det är dax. Men det gör inte så mycket. Huvudsaken att han får plats i dopklänningen ;)

Har knåpat ihop lite inbjudningskort och såhär blev resultatet. Ingen wow-upplevelse kanske och snett och vindt blev det, men det får duga för att vara amatörgjort ;)



Kram kram!!

söndag 14 mars 2010

Ram full med kärlek

Sist vi var i Sågmyra så köpte jag en jättefin ram från Ib Laursen. Den var ljusblå från början men efter 6 lager färg så är den nu vit. Nu är bara frågan var jag ska hänga upp den någon stans... Ska nog be Anders gå runt lite med den så jag får se var den passar bäst.
Sovrummet kanske.

Kram kram!!

torsdag 11 mars 2010

Cupcakes

Pastelliga cupcakes i långa banor. Smaskens! Tyvär har jag inte hittat några söta muffinsformar som passar. Lite synd att Lagerhaus stängde. Där fanns ju lite fina ibland. Är det någon som vet var det finns att köpa annars??




Kram kram!!

onsdag 10 mars 2010

Burk-mani

För någon vecka sedan släppte jag loss på Panduros rea på nätet, idag kom paketet. Trodde inte det skulle vara så stort så jag tog en promenad och skulle hämta det. Vilket bambapaket!! Fick plocka ur allt ur kartongen och stuva in under vagnen och knöla skötväskan och en pappkassa full och sen släpa hem allt. Fast det gick bra, det var inga tunga grejer. Mest papper och plåtburkar ;) Nu har jag packat upp och är supernöjd med mina nya inköp.

Burkar, burkar, burkar...

Söta blommiga burkar till köket


Blåmönstrade


En burk till varje barn att stoppa deras först kläder och saker i


Liten låda till mina sygrejer


Liten låda till August


Massa fint pyssel som jag ska ha och göra inbjudningskort till Augusts dop av


Fina Tilda figurer som jag bland annat ska använda till att dekorera en pärm att sätta urklippta recept i


Kram kram!!

tisdag 9 mars 2010

Mallis i maj

Nu är det bokat och klart. Det blir Mallorca, Alcudia i maj. Ska bli så himla skönt att få komma iväg. Sist vi var utomlands var 2005 när jag var gravid med Albin. Efter det har vi haft småbarn eller så har jag varit gravid eller så har det varit fullt upp med huset eller slut på pengar. Men NU är det dax. Ska bli så himla mysigt att komma iväg hela familjen. Sola, bada och njuta i en hel vecka. Se hur grabbarna reagerar på solen, värmen, havet och att åka flygplan för första gången. Misstänker att de kommer stortrivas och inte alls vill med att hem igen ;) Min mamma och en kompis till Anders ska oxå med, så förhoppningsvis så ska jag och Anders få lite semester oxå, inte bara springa som skållade råttor efter våra 3 grabbar.
UNDERBART!!!!!!

fredag 5 mars 2010

August 6 månader

Underbara barn

Idag blir våran älskade lillplutt 6 månader. Go´are och gladare unge får man leta efter. Tiden går så himla fort och så bråttom som han har så hinner vi inte alls med. Han sitter själv, ålar fram lite smått, står och gungar i krypställning och reser sig på knä mot låga saker. Så det står nog inte på förrän han drar fram som en liten tornado här hemma och man måste vara som en hök över honom.

Nu ska jag pälsa på mig och August och ta en långpromenad i det fina vädret medans resten av gänget är i simhallen och slåss med alla andra sportlovsfirare.

Ha en toppendag allihop!

Kram kram!!

tisdag 2 mars 2010

Leilas cupcakes

Svepte ihop lite cupcakes nu på kvällskvisten, superbra kvällsmat ;) Gott var det i alla fall och faktiskt riktigt lätt att göra oxå. Blev dock en hel del disk efteråt.





Urkassa kvällsbilder fick det bli, förlåt. Och inte hade jag några fina muffinsformar heller. Nästa gång ska jag förbereda bättre och baka mitt på dagen så det går att fota ordentligt;)

Kram kram!!