torsdag 30 augusti 2012

Glansigt och mjukt

Som sagt så är det inte helt bara det här med löshår. Bland annat ska man gärna ha hårolja i när man plattar det för att det ska får mer glans och bli lite mjukare så nu har jag faktiskt införskaffat en sån. Den var sannerligen inte billig (330 kr) men den räcker länge, funkar faktiskt bra och den doftar helt ljuvligt gott.
 
Amika hårolja köpt på Bellbox


 
Har du ingen Bellbox-butik i närheten så har de såklart även en webbshop om någon är sugen på att prova. Finns massa olika produkter i samma serie och allt luktar suuuupergott.


tisdag 28 augusti 2012

Hollywoodsvall

 
Nu kunde jag inte hålla mig längre från att skaffa löshår. Har funderat från och till ganska länge men tyckt att det verkar lite jobbigt och VÄLDIGT dyrt. Men så dök det upp ett bra alternativ då en kompis, kompis som gått frisörutbildning kunde sätta i det för en billig peng och då gjorde jag slag i saken och bestämde mig. Så förra tisdagen satt jag i 2 ½ timme och fick 120 långa slingor isatta av gulliga Hannah och hux flux så ser jag ut som en hollywoodfru ;)
 
Före
 
Såhär ser slingorna ut som man smälter fast i håret. Det är äkta hår och kommer från Rapunzel
 
och såhär såg jag ut direkt efteråt
 
Festfixad i lördags
 
Jag är supernöjd med håret MEN det är fasen inte helt lätt att handskas med. För det första så sover man inte helt bekvämt, känns som att sova på en hårborste ungefär, de första 2-3 nätterna var gräsliga och jag kunde knappt sova alls men nu börjar det faktiskt gå riktigt bra. Sen så är det ett himla bestyr med tvättande, blåsande och plattande, håret vill gärna dela upp sig i det gamla och det nya så det ser ut som att man har en kort frisyr upptill och ett låååångt tunnare hår som hänger ner (inte så snyggt) och det tredje och sista problemet är att det inte bara är att kliva ur sängen, dra borsten genom håret och dra iväg på mornarna utan nu måste man lägga ca 20 minuter på att locka håret innan man ser representativ ut. Men vill man vara fin så får man lida pin and it´s all worth it ;)
 
Tänkte att jag skulle försöka ta lite bättre bilder med systemkameran sen och lägga upp så ni ser hur det verkligen ser ut och hur långt det är. 


måndag 20 augusti 2012

Lekiskille

Tänk att den här nyvakna, rufsiga, underbara, killen börjar förskoleklass idag. Helt galet att han blivit så stor våran äldsta prins.




lördag 18 augusti 2012

Kläd-bloppis

Oj vad inlägg det blir. Ni måste nästan bli trötta på att läsa allt jag skriver ;)
Blir inte så mycket bloggande just nu då det inte händer så mycket här. Vi har fullt upp med att installera oss i vardagen och få allt att rulla med jobb, dagis och fritids/lekis efter semestern.
Har i alla fall rotat lite i garaget och hittat tre jättefina polarn-jackor som August växt ur så jag tänkte försöka mig på att sälja dem här. Alla tre jackorna är i jättefint skick och endast använda som "finjackor" inte till dagis.

Brunrutig i stl 98. 250kr

 **SÅLD**

Klarblå i stl 92. 250kr

Hittade även ett par jättefina kavat vinterskor i stl 22. 200kr

Jackorna var inte tvättade när jag fotade dem så de fläckarna som syns på bilden är puts väck nu ;)




måndag 6 augusti 2012

Back to work

Första arbetsdagen efter semestern är avklarad och vi överlevde, hela familjen ;) Lite trötta och sega såhär på kvällen efter att ha klivit upp ca 3timmar tidigare än vi är vana vid men vi kommer nog snart in i vardagslunken igen.

Såhär snygg var Albin i morse när han skulle iväg till sin allra första dag på fritids. Stolt och mallig över att äntligen få börja uppe på skolan med de stora barnen.

Finaste Albin i helmatchad outfit.


Till och med örhänget matchar om ni tittar riktigt noga ;)

Ny (STOR) ryggsäck som han valt själv.

Min, lilla, stora, älskade kille.

Imorgon ska jag iväg till öron, näsa, hals i Falun och fortsätta utredningen av min konstiga hals. Hoppas att det kommer gå bra. 

fredag 3 augusti 2012

Cool kid

Spana in våran coola, lilla goding som poserar i sina nya fina hörlurar.



 Hörlurarna kommer från Stadium och är av märket Warp.
Vi har handlat massor där under semestern, både i Kalmar och i Stockholm, då de har 50% på reapriset om man köper 5 varor eller fler just nu. Bla har det blivit skor, 2 par gympaskor, 2par foppatofflor, sandaler, 2 barnvåtdräkter, one piece, t-shirts, 4 skate hjälmar, 3 hörlurar, kepa, tröja mm. Tror jag betalat ca 1600 kr för varor värda kring 5500 kr.
Känns helt ok ;)

Nu ska vi suga ur det sista av våran semester. På måndag börjar allvaret med jobb för oss vuxna, dagis för Fabian och August och Albin ska börja på fritids och nästa måndag är det dax för förskoleklass för honom. Gissa om han längtar? En ny uppsättning kläder, gympagrejer, ryggsäck, hjälm och cykellås är inhandlat så nu är han redo våran stora kille.