söndag 28 oktober 2012

Mycket jobb och lite blogg...

Nu har det varit mycket jobb senaste veckan. Har jobbat sex dagar, är tack och lov ledig idag, och har fem arbetsdagar till framför mig. Så det har varken funnits tid till fotografering pyssel, roliga äventyr eller annat skoj och då blir det inget att blogga om ;)

I morgon åker min lillebror till Thailand för att gå en dykinstruntörsutbildning och sedan stannar han kvar där och jobba som instruktör i ett halvår framöver. Häftigt och modigt att bara sticka iväg sådär själv och göra något annorlunda. Han kommer nog få det helt underbart misstänker jag och vi här hemma kommer att sakna honom massor och vara lite lätt avundsjuka när vi går runt och fryser i vinter ;)
 
Snacka om att man längtar tillbaka...
 





 
Nu ska vi plocka fram frukost och njuta till max av våran lediga, slappa, härliga söndag tillsammans.
 
 

torsdag 18 oktober 2012

Grått ute, grått inne

Eftersom vädergudarna uppenbarligen bestämt sig för en grå höst (här i dalarna i alla fall) så tänker jag haka på trenden och köra grått inne med.
 
Idag börjar jag sent och har bara haft August hemma så vi tog en promenad till affären på morgonen och sen satte jag på en film åt honom och passade på att städa huset och höstpiffa lite i vardagsrummet. Inte riktigt klart än men en bra bit på väg är jag i alla fall. Nu är det dax att sätta igång med lunchen och sen ska jag läsa böcker och mysa lite med August innan han ska till dagis och jag till jobbet.
 
Här kommer massa bilder :)
 
Vardagrummet.
Men det saknas bla en matta och jag har jättesvårt att hitta någon.
Har du något tips??
 
Nya stora ljusbrickan
 
 
 
Fina glaslyktor
 
Fårskinnen har fått komma in
 
 
Och gamla gråa kuddar som jag hittade i klädskåpet
 
 

 Orkidéerna blommar för fullt

Sötaste ängeln med plåtetikett runt foten

 
Tidningställ på väggen
 
 
Och så en grå sak till.
En present till älskade mormor som kommer på besök över helgen.
 
 
 
Och sist men absolut inte minst go´prinsen August som varit hemma och myst med mig hela dagen

 
 


tisdag 16 oktober 2012

Sötaste presentpapperet

Hittade det här fina setet med tre olika presentpapper och änglaetiketter på Panduro här om dagen.
Tur jag har någon som fyller år snart så jag får tillfälle att använda det :) 
 


 



fredag 12 oktober 2012

Nya i familjen

Ett tag var det ett hiskeligt tjat om husdjur hemma hos oss. Det var allt från fiskar till katter och det var riktigt nära att två ökenråttor följde med hem från djuraffären en gång. Men sen avtog tjatet och jag har inte hört ett knyst på hela sommaren och tänkte att puh vad skönt, vi slapp. Tills Albin träffade en ny kompis i skolan som han var hemma hos och hans storasyster hade minsann en hamster. Och då var tjatet igång igen. Men den här gången vann barnen och två små hamstrar har flyttat in.
 
Albin med sin hamster Rock Leone


 
 
Och Fabians hamster Kungen

 
 
Grabbarna är självklart riktigt nöjda och tar väl hand om sina husdjur än så länge. En stor hage har vi köpt för att de ska kunna vara ute och springa utan att förstöra möbler, sladdar och allt annat som kommer i deras väg. Dock har vi lite problem med (utbrytar-) Kungen för han ska ut till vilket pris som helst och tar sig både över och under gallret utan problem ;)


 

 

torsdag 11 oktober 2012

Look good naked...

... ja det vore något va??
 
Jag tror tyvär inte att denna froosh kommer göra mig så mycket snyggare naken men det struntar jag i för den är så galet god så även om den hade motsatt effekt så hade jag inte kunnat låta bli den ;) Kokos, annanas och banan. Mmmmmmmmm.........
 


fredag 5 oktober 2012

Cool kids

Mina fina, långhåriga tuffingar.
 
 
 
Som vanligt så är det bara Albin som vill vara med på kort och ställer upp och poserar lite extra utan hot eller mutor ;)