söndag 17 mars 2013

Vilken härlig dag!

Fullspäckat schema idag!
Vi började dagen med en tur till Sågmyra och Lager 157. Hade spanat in en vårjacka där som jag var sugen på. Den var precis lika snygg i verkligheten som på bild så en sån fick det bli, en matchande sjal, mössor till grabbarna och kalsonger och strumpor till Anders. Sen tog vi en fika/lunch innan vi fortsatte in till Falun och mötte upp mamma och pappa på Lugnet där Barnens skidspel anordnades.
 

 
Trots att det var ca 2000 barn som åkte så flöt det på riktigt bra och allt var väldigt välordnat med vätskepauser efter spåren, kommentatorer som pratade och skojade, lite rolig musik, ansiktsmålning och flaggor till alla åkare, medaljer, överraskningspåse och varm choklad vid målgången och grabbarna tyckte såklart att det var jätteroligt och åkte flera varv innan  de var nöjda.
 
 
 
 
Efter åkning tog vi en fikapaus och sen provade grabbarna på backhoppning.
 


Helnöjd skid-trio


Direkt efter skidåkningen åkte vi hem till mamma och pappa och blev bjudna på go´middag och efterätt och vi kom inte hem förrän efter 19 nu på kvällen. Så nu är det läggning av tre små trötta och sen är det nog stup i säng för oss vuxna oxå. Sol och frisk luft tar knäcken på en ;)
 
 
 

1 kommentar:

Systrarna Virrpannor sa...

Det låter som ni haft en hel underbar dag :)
Hoppas barnesskidspel finns kvar när min grabb blir lite större och att han vill åka, för då kommer vi oxå åka dit!