
1 marängbotten
2 förpackningar vaniljvisp
2 dubbeldaim
Lägg en marängbotten i en rund form med avtagbar kant. Vispa vaniljvispen fluffig. Bryt sönder daimen i småbitar. Häll den i vaniljvispen, blanda lite och häll över marängbotten i formen. Ställ in i frysen över natten. Spola varmt vatten runt kanten så släpper den snabbt. Garnera precis innan servering.
Tårtan på bilden var till Albins dop och alltså lite extra lyxigt garnerad med gerbera, björnbär och vit choklad. Gör jag den till vardags så brukar jag smula över lite daim eller lägga en hög med hallon eller björnbär i mitten och ställa vanliga maränger runt kanten och hälla på lite silverkulor bara. Innehållet går ju oxå att variera precis som man vill. Byt ut daimen mot bär, smarties eller något annat smaskigt. Det är bara fantasin som sätter gränser :)
Tips:
Öppna inte daimen utan bryt den först i småbitar och sedan öppnar man bara och häller smulet rätt i semeten. No kladd!
Kram kram!!
Lägg en marängbotten i en rund form med avtagbar kant. Vispa vaniljvispen fluffig. Bryt sönder daimen i småbitar. Häll den i vaniljvispen, blanda lite och häll över marängbotten i formen. Ställ in i frysen över natten. Spola varmt vatten runt kanten så släpper den snabbt. Garnera precis innan servering.
Tårtan på bilden var till Albins dop och alltså lite extra lyxigt garnerad med gerbera, björnbär och vit choklad. Gör jag den till vardags så brukar jag smula över lite daim eller lägga en hög med hallon eller björnbär i mitten och ställa vanliga maränger runt kanten och hälla på lite silverkulor bara. Innehållet går ju oxå att variera precis som man vill. Byt ut daimen mot bär, smarties eller något annat smaskigt. Det är bara fantasin som sätter gränser :)
Tips:
Öppna inte daimen utan bryt den först i småbitar och sedan öppnar man bara och häller smulet rätt i semeten. No kladd!
Kram kram!!
4 kommentarer:
Ja men visst!!! Den va ju super mega smaskig!! Kanske till och med jag skulle klara av... 3 ingr borde även jag fixa va ;)
Kram Maud
Äna Käj: Hahaha ja det fixar du galant. Går ju inte ens att misslyckas. Perfekt att bjussa på för den som inte gillar att baka. Det är härligt med så mycket beröm för så lite jobb ;) Try it!
Kram kram på rä
Haha... ja kanske borde ge den ett försök!! Du blir så klart den första att få bedömma ;)
Kramar!!
Jamen den måste jag ju prova!!!
Lät enkelt och gott :)
Kram kram
Skicka en kommentar