fredag 12 oktober 2012

Nya i familjen

Ett tag var det ett hiskeligt tjat om husdjur hemma hos oss. Det var allt från fiskar till katter och det var riktigt nära att två ökenråttor följde med hem från djuraffären en gång. Men sen avtog tjatet och jag har inte hört ett knyst på hela sommaren och tänkte att puh vad skönt, vi slapp. Tills Albin träffade en ny kompis i skolan som han var hemma hos och hans storasyster hade minsann en hamster. Och då var tjatet igång igen. Men den här gången vann barnen och två små hamstrar har flyttat in.
 
Albin med sin hamster Rock Leone


 
 
Och Fabians hamster Kungen

 
 
Grabbarna är självklart riktigt nöjda och tar väl hand om sina husdjur än så länge. En stor hage har vi köpt för att de ska kunna vara ute och springa utan att förstöra möbler, sladdar och allt annat som kommer i deras väg. Dock har vi lite problem med (utbrytar-) Kungen för han ska ut till vilket pris som helst och tar sig både över och under gallret utan problem ;)


 

 

3 kommentarer:

Tina sa...

HEJ

ett tips skaffa "spring bollar" till hamstrarna(har haft en guldhamster och nu 2 st dvärjhamstrar). ni måste nog ha den största storleken, men de är toppen. hamstrarna kan springa så mycke de vill utan att kommer bort eller förstör eller rymma.

mvh tina

Browneyedgirl sa...

*hihi* Barnen brukar vinna i slutändan =) Här hemma har vi en kanin, världens mysigaste. Vilka söta små hamstrar, dom kommer barnen ha mycket mys med. Kram och ha en härlig dag!

Jag och prinsarna sa...

Tina:
Ja vi köpte en sån boll på en gång och den används flitigt. Superbra!
Trevlig dag!
Mvh Emelie