torsdag 23 april 2009

Glad igen

Tusen, tusen tack för alla goa, uppmuntrande och snälla kommentarer. Jag blir så himla glad :) Så mycket roligare och trevligare än klagomål.

Härligt att höra att det är fler som har det som oss emellanåt ;)
Det är nog så, hur bra mamma man än tycker att man är så råkar man nog ut för dessa kaotiska dagar och tillfällen emellanåt i alla fall. Kanske inte alla som erkänner det bara ;)

Kram kram till er!!

4 kommentarer:

Helena sa...

Jag kan dela med mig lite av en liten "katastrof" som vi hade här hemma :)
Joahn skulle bada och jag slog igång vattnet. Han satt i och jag tänkte då passa på att ta ur tvätten ur maskin och sen ha i en maskin.
Lämnade honom ensam en kort stund då jag samlade ihop den lortiga tvätten. Under den lilla stunden hade han hittat mitt schampoo. Det var lödder ÖVERALLT när jag kom tillbaka... :) Men han hade riktigt kul iaf.

Maria Nyström sa...

Hej!
Läser din och många andras bloggar. JAg läser för jag tycker att det är fantastiskt med alla kreativa duktiga människor som finns runt om i landet. Läser också för att jag kan känna igen mig i mycket av det som skrivs. Man vill mycket med sitt hem, har barn och tiden räcker inte til. Ibland vill man som du skrev sälja både man och barn på Blocket eller tror att Säter är nära medans andra dagar går som en dans. JAg tycker att det är fantastiskt att Du delar med dig av de tankar som många bara tänker när det gäller barn och ens liv. Det är det som gör din blogg intressant förutom att du har ett vackert hem och mycket kul runt om Dig!
Keep on!

MAria

Jag och prinsarna sa...

Svar till Helena

Haha ja nog händer det lite småsaker emellanåt.Det räcker att man tittar bort en sekund. Men som sagt oftast så har ju barnen väldigt kul och det kan man väl bjussa på emellanåt även om det är skittrist att ta reda på efteråt.

Kram Emelie

Jag och prinsarna sa...

Svar till Maria

Tusen tack för dina värmande ord. Det är så roligt att höra. Visst är det väl så att dom allra flesta med småbarn får uppleva lite småkatastrofer då och då. Det går nästan inte att komma ifrån hur bra koll man än har. Just när det händer är det inte roligt alls. Men i efterhand så kan man verligen skratta åt det och se det komiska i det. Barnen är ju det bästa man har även om det är mer än fullt upp emellanåt ;)

Hoppas du får en riktigt trevlig helg.

Kram Emelie