tisdag 8 juni 2010

Trädgårdsbestyr

Nu ekar det snart tomt på kontot. Vi har handlat som tokar senaste dagarna. Massor till trädgården. Roligt men dyrt ;) Bla har vi köpt färg till krysstaketet på framsidan, olja till altanerna, virke till vedboden som är under uppbyggnad, en bänk/soffa, växter, krukor mm.

Liten schersminbuske till baksidan
(fult, men rätt stavat)

Zinkbalja att plantera iSoffa att sitta och äta glass på
Stort olivträd

Just nu ser våran framsida ut såhär:


Det saknas en hel del. Men det ska det bli ändring på. Räcket ska målas, det ska dit en stolpe och stupränna och så ska stengången göras klar, det ska dit gårdssingel, det ska gå en "stenränna" runt hela altanen och det ska göras ett stort land under fönstrena till vänster. Där ska det vara fullt med kullerstenar i olika storklekar, ett ros-torn med en ljurosa klätterros och några lavendel. Sen saknas det såklart lite piff oxå, nån kruka och lite småsaker. Blir nog kanon den dagen det blir klart ;)

Kullersten som ligger och väntar på att komma på plats

Mitt senaste projekt som jag gjort alldeles själv. *STOLT* Saknas bara en "ram" till och lite vit färg

Ljusrosa klätterros

Det enda som saknas nu är väl lite extra tid och ork så allt blir gjort och kommer på plats oxå ;)

Kram kram!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad fint det kommer att bli:) Man hinner och gör så gott man kan när man har tre små prinsar att ta hand om eller hur;)Det ska ju vara roligt oxå! Själv har mina rabatter fått vila lite extra länge i år. Jag har två tonåringar och en sladdis på drygt 2 år,så tiden har inte räckt till:)Lycka till! Kram Ansi