söndag 5 juni 2011

Världens bästa fredag

Vilken härlig dag vi hade i fredags. Helt underbart väder! På morgonen var jag och grannen och handlade blommor på blomsterlandet. Vi har nämligen gjort 5 blomlådor som nu står ute på gatan och ska stoppa alla fartdårar som blåser förbi i 50. Jag fattar verkligen inte hur folk tänker när de kör igenom ett område i den hastigheten. Fattar man inte att det finns barn som kan springa rakt ut i vägen? Vill man verkligen ha en olycka på sitt samvete för att komma fram till målet 30 sekunder tidigare?? Idioter!! Och det lustiga är att många av de som åker så fort själva har små barn. Men men nu hoppas vi att folk ska ta det lite lugnt i alla fall. Blommor för 1300 kr handlade vi. Rosa pelargoner och vita snöflingor fick det bli. 

Resten av dagen slappade vi bara och njöt av solen.
Barnen lekte med kompisar och badade. 
Klockan 18 åkte vi in till Falun för en vända på Falukalaset och rix fm festival. Vi började med kvällsmat på McDonalds och sen åkte vi in till stan och strosade runt bland marknadsstånd och karuseller

Ööööjj ett varv till....
Albin fick inte åka den här själv så Anders fick ställa upp och blev lätt illamående som bonus

Fabian högt i det blå

Albin fick en hel karusell för sig själv
och sen avslutade vi med uppträdande av Martin Stenmark och favoriten Danny med "In the club". Alla 3 grabbar var helnöjda.
                                    

Inga kommentarer: