fredag 17 juni 2011

Slut som artist

Herregud, har helt tappat suget. Är så trött att jag sover middag på dagarna och det har väl aldrig hänt under mitt 28 åriga liv. Jag är jätteyr till och från och måste till och med stanna och hålla i mig tills det slutar snurra ibland. Har ingen lust eller inspiration till något alls. Vill inte ens shoppa längre och då är det allvarliga fel ;)Var till läkare idag för att kolla tröttheten och yrseln men alla värden var normala så jag får väl passa på att vila mig i form nu när jag har semester och börja äta något uppiggande (någon som har tips på något bra?) så hoppas jag att det ska bli bättre. Det trist vädret gör väl inte saken bättre heller känner jag på mig. Inget nytt eller roligt har hänt på senaste tiden heller så därför har det blivit lite paus i bloggandet. Grabbarna gick på sommarlov i onsdags och jag har semester från och med nu så nu ska vi bara lata, umgås och ha det skönt till mitten av augusti. Och jag lovar att det ska bli tätare mellan inläggen så fort jag blir lite piggare och får tillbaka energin.

I år fick fröknarna riktiga färgkarameller i sommarpresent.
En pajform, servetter och muffinsformar inslagna i cellofan och matchande snören.

5 kommentarer:

MalinB sa...

Hej tjejen!

Vad skönt med sommarlov :)
Passa på att göra ingenting och känn inga krav under en period så kommer nog suget efter allt möjligt tillbaka :)

Jag var själv återförsäljare av forevers produkter under en period, men jobbar inte med det längre. Däremot köper jag produkterna fortfarande. Deras aloe vera dryck tycker jag är toppen, den rensar ur "slagg" i magen, rengör tarmen så att man kan ta upp näringen som finns i aloe veran och även i den kost som man äter. Ett litet tips.

Ta hand om dig!

Kram Malin

Jag och prinsarna sa...

Hej Malin!
Tusen tack snälla du. Jag ska göra mitt bästa och vila så mycket det nu går med 3 små i huset ;) Hoppas verkligen att lite ledigt ska göra susen. Är allt bra med er? Går allt bra med söta, lilla Tyra?
Kram Emelie

Anonym sa...

Kära Maud!! Hoppas de här 10 veckorna gör susen så du känner dig piggare snart!! Önskar jag hade nån dunderkur i förrådet men tyvärr... nån stackars vitamin kanske kan hjälpa till lite!?
Hoppas vi kan ses nån dag snart så barnen får leka lite... Jag fixar fika ;) Romme bageri är bra vet jag ;)

Alla Kramar!!

Jag och prinsarna sa...

Hahaha du är väl världens snällaste, Äna Käj. Jag hoppas oxå att lite ledigt ska fixa alla mina problem så jag blir pigg och alert och kan baka kakor till våra dejter igen ;) Klart vi ska ses snart. Hojta när du kan låna kidsen så ses vi då.
Stora kramar

Lovilin sa...

Hoppas lite ledighet hjälper. Men hittar du nån dunderkur så tar jag gärna emot tips. Som sagt med tre små i huset så är det ju svårt att vara på topp.

Kram