tisdag 12 juli 2011

Släkt och slappa dagar

Nu är det dax för ett litet inlägg efter några dagars uppehåll. Vi har hunnit med både en släktträff och några mysiga dagar i sommarstugan.

Släktträffen hade vi i Nyckelby i en stor lada med en lekpark utanför. Det var strålande väder och alla hade picknick med sig så det blev en toppendag. Alla åt och pratade och barnen lekte jättebra med varandra i lekparken. Det var kasta-boll-i-hink-tävling för barnen där alla självklart var vinnare och fick godis och sen var det även darttävling för oss vuxna. Eftersom jag inte frågat alla 41 som var med på träffen om de vill vara med i bloggen så får ni nöja er med några bilder August som var den enda av mina barn som ville vara med på kort ;)


August med världens sötaste tremänning

Direkt efter släktträffen så åkte vi hem och packade och gav oss iväg till sommarstugan för att spendera några dagar med mina föräldrar, bror med barn och mormor och Conny som är på besök. Så vi har vi umgåtts, slappat, ätit och fikat mest hela tiden, plockat typ 10 kilo hjortron, barnen har lekt, fiskat och badat trots halvdant väder. Det blev ruskigt dåligt med kort tagna men en bild på Albin och den nyfångade regnbågen måste ni ju i alla fall få se.

Nu är det dax att packa upp och ta reda på all tvätt som blir när man lortar runt i skogen :)

Inga kommentarer: