söndag 30 oktober 2011

Trött, fattig och lycklig

Nu är jag hemma igen efter Ullaredstrippen. Vilken helg vi har haft, jag och Malin. Supertrevligt! Trots ca 100 mils bilåkande så har det inte varit tyst i en sekund ;)

Vi åkte 14.30 från Borlänge i fredags och blåste ner till Örebro där vi stannade och åt. Sen fortsatte vi raka vägen ner till Göteborg, irrade runt och körde lite fel i den stora staden och sen tog vi oss fram till hotell Panorama vid 21.30-tiden och efter en grymt snygg fickparkering i nedförsbacke, av mig, så checkade vi in. Vi spanade in vårat rum på 13:e våningen, Malin checkade nödutgångarna i fall att olyckan skulle vara framme ;) och sen gick vi ner och köpte godis och dricka i en liten närbutik. Resten av kvällen spenderade vi i sängen, kikade på tv, blippade på telefonerna, åt, pratade och somnade gott. Tyvär ramlade det in ett gäng fyllon på våningen under vid 4-snåret som väsnades något fruktansvärt så det tog ett tag att somna om igen och när klockan ringde vid 6 var vi väl inte helt pigga kanske. Men efter dusch, massa smarrig hotellfrukost och utecheckningen så var vi pigga och mer än redo för att åka ner till Ge-kås och shoppa loss. Parkeringen var proppfull och det var lång kö in men det rullade på ganska snabbt och väl inne så gick det galant. Både jag och Malin lyckades med konsten att smockfylla våra kundvagnar med råge + 2 kundkorgar och slutnotan blev väl kanske liiiite i överkant ;) Men vi var supernöjda med våra fynd och satte oss lyckliga i bilen och blåste hela vägen hem till Borlänge igen. Väl hemma vid 22.30 så möttes jag av ett varmt och skönt hus med sprakande brasa och massa tända ljus. Anders och Albin var vakna och satt och väntade på mig och då kändes det rätt skönt att vara hemma igen.

Med ett kvitto på 68 cm och 6400 kr mindre på kontot så förstår ni att var en hel del grejer som fick följa med hem och här kommer några go´bitar

Vita god jul-bokstäver



 Krans med belysning

Stativ till kameran
 Bricka

6 stycken "marimekko" skålar

Stor ugnsform

Förutom detta så blev det bla julklappar och födelsedagspresenter i MASSOR till barnen, presentpapper, snören, kort, småpresenter, jacka till Albin, kläder, pysselböcker, pussel, spel, lampskärm, julgransfot, ritpapper, duschmunstycke, tandborstar, rakgel, almanacka, minneskort, legokalendrar, chokladkalendrar, godis och massa, massa mer som jag redan glömt.

Undra när vi ska planera in nästa ulla-tripp ;)

1 kommentar:

MalinB sa...

Ni verkar ju ha haft en toppen tripp!!! :-)