tisdag 31 mars 2009

Lugn helg.

En riktigt lugn och skön helg har vi haft här.

Hela fredagen spenderade vi tillsammans med Linda, David och Klara. På förmiddagen strosade vi runt på kupolen och åt där. På kvällen var vi hemma hos oss allihop och åt jättegoda varma mackor, pratade massor och kikade på film. Som bekant så går tiden fort när man har trevligt så hux flux var klockan halv 5 på morgonen innan vi kommit i säng ;)

På lördagen var hela familjen rätt seg så i tog sovmorgon och sen var vi ute här hemma hela dagen. Det var helt underbart härligt väder så Anders passade på att byta till sommardäck på bilen, grabbarna lekte med alla granntjejer och hade så himla roligt och jag hade tänkt greja lite inne men hur kul är det när solen skiner och alla andra är ute. Jag dammsög snabbt, lagade mat och tvättade och hängde några maskiner och sen var jag också ute resten av dagen. På kvällen åt vi god mat och myste i soffan hela familjen.

Idag har vi varit en sväng till ÖB för att köpa små barn-bärplockare som vi ska ta med upp till sommarstugan. Så i höst ska barnen få plocka bär ;) Nu på eftermiddagen så har vi varit och firat kusin Johans 2-års dag. Jättetrevligt och gott fika. Vi passade även på att uppvakta nya lillkusinen Moa som är 2 veckor. Hon är så himla liten och söt. Så nu längtar vi ännu mer efter våran egen lillskrutt. Som jag för övrigt köpte en ny säng till nu i helgen. Kom på att vi kommer att behöva en till eftersom Fabian fortfarande använder spjälsängen. Så jag kollade blocket och hittade en jättefin vagga som ser ut ungefär som en liten spjälsäng. 500 kr kostade den och fanns här i Borlänge. Kan det bli bättre?? Så den fick det bli. Nu ska den bara få en ommålning så är den tip top igen.


Presenter till lilla Moa

Nu är det kvällsmat och läggning av småkillar som gäller här.

Kram kram!!

Inga kommentarer: