tisdag 14 september 2010

Presenter

Visst är det väl precis lika roligt att ge presenter som att få?? Det tycker i alla fall jag. Och extra fina presenter är såklart extra roligt. Här kommer massa bilder på födelsedagspresenter, tack för att du vattnade blommorna presenter, avslutningspresenter till dagisfröknar, julklappar mm



Kram kram!!

6 kommentarer:

tina sa...

du är sååååååååååååå duktig. man blir glad och får sådan inspiration hos dig. vi har barn som är födda med några dagars mellanrum. du har så fint hemma.
tack
tina

Jag och prinsarna sa...

Tina:
Åh tusen tack! Vad glad jag blir av alla dina snälla ord :) Jätteroligt att du tycker om mitt hem och det jag gör. Vad kul att vi har jämngamla barn. Bor du oxå i Borlänge?
Kram Emelie

Tina sa...

hej igen *ler* nej jag bor tyvärr i karlstad. men min svärgerska är där i från (gissar att du vet eller känner till hennes familj), min lilla kille är född 20 aug. tar du i mot beställningar nu oxå? jag pysslar med allt och ingenting men sy de kan jag inte.
tack
tina

Jag och prinsarna sa...

Hej!
Jaha, så du bor i Karlstad!? Och ändå har du lyckats hitta min blogg :) Vad roligt!
Åh nu blev jag nyfiken på din svägerska oxå ;)Vad heter hon?
Ja, då är ju våra killarna nästan lika gamla. August skulle egentligen varit född den 29 aug men han hade ingen brådska till världen. Visst är det en härlig ålder de är i nu? Babblar massa gojja och tultar runt och är glada nästan jämt :)Önskar att jag kunde frysa tiden. Vad är det du är intresserad av att beställa? Bara att säga till så ska jag se om det är något jag kan fixa
Kramar!

Jag och prinsarna sa...

Åh nu såg jag ju att du oxå hade en blogg. Vad roligt! Och vilken jättesöt elefant på första bilden. Vad duktig du är :)
Och tre barn hade du oxå. Precis som mig ;)
Fast det verkar inte fungera att kommentera dina inlägg. Eller är det jag som är dum?? ;)
Kram

Tina sa...

Vet inte varför det inte går att kommentera på min blogg.
ska kolla detta. ringa min personlige datatekninker.
*ler* hon för spel på mig.