söndag 13 februari 2011

Väderomslag

När vi slog upp ögonen på fredagsmorgonen så kändes det inte sådär jättelockande att bege sig iväg till Orsa grönklitt. Snön hade nämligen vräkt ner hela natten och höll fortfarande på, det blåste som sjutton, ytterdörrarna gick knappt att öppna och bilen var totalt insnöade. Men Anders skottade fram bilen...
...och vi packade och gav oss iväg i snökaoset. När vi närmade oss Leksand slutade det snöa och när vi var framme i Mora så sken solen. Snacka om tur! Vi stannade på McDonalds och åt lunch, hälsade på farfar på jobbet och handlade lite godis och sen åkte vi vidare mot Orsa grönklitt. När vi var framme installerade vi oss i stugan, bastade, åt gott, tittade på tv och myste.

"Våran" stuga August och morfar sköter matlagningen
På lördagsmorgonen klev vi upp vid 8 snåret, åt frukost och sen begav vi oss till backen. Det var helt perfekt väder med stålande sol och 3 minus. Både Albin och Fabian lärde sig att åka slalom och lift. Fabian behöver fortfarande någon som springer bredvid i liften men Albin klarar sig helt själv och båda är SUPERDUKTIGA. Så himla roligt att se! Efter en heldag i backen så gick vi självklart på after ski och lyssnade på musik och tog en drink. Alla grabbarna tyckte att bandet var grymt så de rockade loss och dansade ordentligt. Efter det så åkte vi tillbaka till stugan och åt, bastade och tittade på melodifestivalen.

Strålande sol över grönklitt Full fart i backen
Elias
Anders
Jag August med mormor och morfar
Fabbe funderar
Mys framför tv:n efter en heldag i backen Modigaste grabben i Orsa På söndagen klev vi upp, åt frukost, gjorde oss iordning och städade ur stugan. Sen blev det backen igen. Albin som fått lite blodad tand nu när han lärt sig åka själv ville absolut inte hem så vi stannade till 14 så grabbarna fick åka sig trötta och kände sig nöjda och sen åkte vi in till Mora och åt lunch och sen bar det av hemmåt igen.

Fabian
August i full fräs
Bob-bus

Det blev en helt perfekt helg med underbart väder och sällskap.

Tusen tack mamma och pappa!

Kram kram!!

1 kommentar:

Evelina sa...

Oj vilken underbar helg ni ser ut att ha haft det!
Ja du jag vet faktiskt inte hur jag sover på för vis... Haha... Men mer än ofta ser jag typ sån ut!
:-)
Kram.