tisdag 14 februari 2012

Färdigfestat

Sådär, nu var våran kalasperiod över för den här gången. Alla i familjen har fyllt år och nu dröjer det ända till september och Augusts 3-årsdag innan det är dax att börja planera igen. Jag tycker att det är jätteroligt att planera, baka och fixa inför kalasen men när alla fyller så tätt och det blir så intensivt så är det ganska skönt när det är över.

 
Helgen som var hade vi fullt upp. Först kom barnens farmor från Brasilien i onsdags. Det var jätteroligt att få träffa henne igen och barnen tyckte såklart att det jättmysigt att ha farmor i huset i flera dagar och "utnyttjade" henne till max ;) Hon har läst sagor,varit barnvakt, dragit pulkor och myst. Det blir mycket att ta igen när man ses så sällan.

Hela ligan ute i snön

På torsdagen fyllde Albin 6 år och det firades självklart med sång och paket på morgonen.


På fredagskvällen åt vi brasiliansk mat. Coxinhas och patel. Supergott!


På lördagen så var det dax för Albins disco för kompisarna. Kalaset gick jättebra och jag tror alla barn var helnöjda, och speciellt Albin som fick så fina presenter. Malin, Björn och pojkarna stannade kvar efter kalaset och tittade på melodifestivalen och åt pizza med oss. Supertrevligt!

Ben10-tårta på kompiskalaset
På söndagen körde vi kalas för hela tjocka släkten. Även det gick superbra och var jättetrevligt. Albin blev jätteglad för alla fina presenter och lyckan var gjord när de två sista 100-lapparna till Skylanders föll på plats. Så nu väntar han bara på att spelet ska komma in i butikerna igen så han får gå och köpa det.

Toy Story-tårta på släktkalaset

När barnens farmor och de sista kalasgästerna åkt hem på söndagskvällen så blev det faktist lite tomt här hemma efter en sån fullspäckad vecka och helg. Det är tur att det blir så mycket disk och städning efter kalas så man får tiden att gå ändå ;)

Inga kommentarer: