söndag 18 januari 2009

Fabian går

Nu spriger våran minsting runt för fullt. Är nog dax att skaffa en till liten snart ;) Fabian stog stadigt redan när han var 8 månader och har gått korta sträckor länge men det dröjde ända fram till 1-års dagen innan han började gå helt och hållet. Så nu är det full fart här hemma.



Det är lite roligt för att Albin och Fabian har varit nästan exakta när det gäller det mesta. Albin fick sin första tand på 5-månaders dagen och Fabian var 5 månader och två dagar. De satt, ålade, kröp och gick med några dagars mellanrum bara. Och har ungefär lika många ord vid samma ålder. Fast dom är helt olika personligheter och är inte ett dugg lika till utseende. Albin har brunt hår och bruna ögon och är en liten mjukis som gärna tar det lite lugnt medans Fabian är motsatsen. Blond, blåögd och han bara busar och röjer runt från att han slår upp ögonen på morgonen. Han brottar ner sin stackars storebror som vill vara ifred och förstör precis allt som han bygger ihop. Albin gråter och skriker på hjälp och Fabian bara skrattar och tycker att det är jätteroligt. En liten terrorist med andra ord ;)



Albin är såklart inget helgon han heller, han tjuvnyper och puttar gärna sin lillebror när ingen ser och svära och slåss kan han oxå. Känner på mig att dom där två kommer bli en fin duo som kommer driva en till vansinne när dom blir lite större.

Fast dom har såklart sina stunder oxå. När dom är så snälla mot varandra, pussas, kramas, myser och säger snälla saker. Så det blir nog ordningen på mina små prinsar ändå tillslut :)









Kram kram!!

Inga kommentarer: