torsdag 15 januari 2009

MOVIENIGHT

I går kväll var jag och Anna på bio. Så himla roligt och skönt att komma iväg utan barnen för en gångs skull. Tror faktiskt att det var första gången vi gjorde något tillsammans utan barnen. Det kändes nästa som att vi var på rymmen. Helt barnfria.Vi var såklart lite taktiska och valde den längsta filmen som fanns så vi skulle få njuta av tillfället så länge som möjligt. Så det blev Australia



och den var faktiskt riktigt bra och sevärd. Trots att den var nästan 3 timmar så kändes det inte alls långt. Och vi hade bunkrat upp ordentligt med en varsin popcorn (största såklart)



läsk och godispåse, så vi inte skulle hinna svälta ihjäl ;) Efter bion så blev vi sittandes i bilen utanför vårat hus och babblade i över en halvtimme och klockan passerade 23 och det är i absolut senaste laget för oss småbarnsmammor som ska upp på morgonkvisten och släpa barn till dagis så vi bestämde att en promenad kanske skulle vara på sin plats dagen efter så vi fick prata färdigt.

Så i morse kl 9 så körde vi faktiskt en 3-timmars promenad. Och det gick riktigt bra trots min urkassa kondis. Mördarbacken upp till mellsta är inte rolig alltså men när man väl klarat av den så kan man gå hur långt som helst.

I kväll ska jag in till Falun och fika lite med Frida och Madde, ska bli kanonmysigt. Har ju gjort av med lite kalorier under promenaden tidigare så jag måste ju fylla på fettdepåerna, för ner i vikt vill man ju absolut inte gå ;)

Kram kram!!

1 kommentar:

Annas hjärtan sa...

Tja babe! Tycker vi kör på mer movienight och promenader framöver! Eller vad säger du? Kram!