söndag 7 november 2010

P.A.R.T.Y

I går var det äntligen dags för Anders 30-års fest. Man planerar och förbereder så himla mycket och så långt i förväg så det känns mest som en börda istället för något rolig. Och det mesta måste ju göras samma dag och det blir alltid så himla stressigt hur man än beteer sig. Men igår gick det faktiskt riktigt bra. Anders var ute med barnen på förmiddagen så jag fick städa i fred. Sen kom mamma och mormor och hämtade barnen och gick till skogen en sväng så vi kunde duka och fixa lite. När de kom tillbaka åkte Anders en tur med barnen i bilen så de somnade och medans de satt där och sov så fixade vi resten med hjälp av snälla Elias och Frida som kom tidigare för att hjälpa till. Så klockan 18 var vi festfixade och klara, välkomstbålen blandad och maten klar i ugnen. Gästerna började strömma in och allt flöt på, det gick jättebra och vi hade så trevligt. Anders blev supernöjd med sina fina presenter. Espressomaskin, skjorta, gitarr, Mackmyra wiskey, blommor och en hemlig upplevelse. Klockan 2 gick de sista gästerna hem och hela familjen stupade i säng efter en hellyckad kväll.

Idag har vi haft en lugn dag. Alla är lite fest trötta :) Vi sov ända till 10:30, åt frukost kl 12. Sen har vi plckat och städat och kört 4 diskmaskiner. Nu har vi precis ätit "lunch" (16:30) och nu är det slappa som gäller resten av kvällen och sen blir det tidigt i säng.

Tusen tack alla för en toppenkväll och jättefina presenter!!

Tyvär var jag så upptagen igår så jag hann inte fota något alls förutom den här värdelösa bilden på bordet innan gästerna kom. Trist!

Kram kram!!

Inga kommentarer: