tisdag 10 februari 2009

Ska vi klara oss??

Nästan alla som var på Albins kalas i lördags har fått magsjuka. Men vi har klarat oss. Frågan är om det är nån idé att jubla än eller om vi kommer åka på det i alla fall. Men det känns som att om vi klarat oss såhär långt så borde det inte vara någon fara. Vi känner inte av några symptom alls än, det brukar man ju göra så fort man bara hör att någon annan har magsjuka i vanliga fall. Så nu håller vi tummarna stenhårt för att vi ska klara oss. Känns som att jag mår illa tillräkligt ofta ändå ;)



Och så skickar vi massor med stora styrkekramar och krya på er till alla våra stackars kompisar som ligger till sängs. Skynda er att bli friska så vi kan ses :)

Kram kram!!

1 kommentar:

Belfiore sa...

Klart ni klarar er!

Beda undrar när hennes nalle kan bli klar;) Jag menar du har väl inget att göra på dagarna... skämt å sido. Polly såg mycket fundersam ut när hennes nalle hängde på tork efter att hon spytt ner den och den fått åka tvättmaskin. Den såg ungefär lika tom och smal ut som henne själv...

kram på er så hoppas jag vi kan ses snart igen. Om sanningen ska fram så är jag lite avis på eran nedkomst nu i augusti. Men det får nog vänta ett tag för oss. Fyra räcker långt.

/m