lördag 30 maj 2009

Härliga fredag

I går hade vi en sån där riktig toppendag tillsammans hela familjen. På förmiddagen tvättade alla grabbar bilen Ett väldigt blött men roligt jobb ;)



Efter det åkte vi till Barnens hus en vända. Hade sådan tur att det var fiskedamm för barnen där. Sen vidare till Biltema en snabbvända och sen hem för lite lunch. Efter lunchen åkte vi till Torsång och åt glass och tittade på båtar. Riktigt mysigt tyckte killarna och skulle absolut inte med hem. Vi gick även in i kyrkan och tittade och det tyckte Albin var riktigt spännande. Precis som drakens borg i Shrek ;)


Glass i stora lass.





Efter Torsång så var det dax för den tråkigaste aktiviteten på dagen. Mathandling på Ica Maxi. Men det gick faktiskt oxå som en dans. Det var 5-års jubileum där. Så killarna blev bjudna på både jordgubbar, prinsesstårta och läsk. Så dom höll sig i skinnet. Och jag köpte äntligen rosa pelargonar och murgröna till blomlådan på framsidan. Tyvär fick vi inte med någon blomjord hem för skuffen var redan full av barnvagnar och matkassar. Men det ska jag fixa idag och plantera i eftermiddag.

På kvällen bjöd vi hit hela härliga familjen Belfiore och körde en sen invigning av nya grillen. God mat och kanontrevligt sällskap. Perfekt avslutning på en perfekt dag.


Grillmästarna


Alla sitter vid bordet utom lilla Polly som hunnit smita.

Kram kram!!

1 kommentar:

Belfiore sa...

Tack kompisar för en rolig kväll! Snart snart snart så kan ni komma hem till oss!

Kramar/Maya

ps. snygg blomlåda! ds