söndag 17 maj 2009

Tjockislördag

I går hade vi en riktig slappdag. Först tog vi sovmorgon och åt sen frukost. På förmiddagen åkte vi ner till vattenparken och matade alla fiska och änder. Albin var helfokuserad och försökte kasta så att precis alla fiskar och fåglar skulle få minst en liten brödbit var. Fabian han åt mest själv och slängde en hel brödskiva i sjön emellanåt. Sen jagade han småfåglarna på land i stället.







Efter det gick vi bort mot kupolen. BRL hade nåt jippo där utanför med massa bilar och det var tävlingar i vem som kunde spela högst i sin bil. Uppskattades såklart av alla grabbar. Sen gick vi in på kupolen och även där fanns det bilar och motorcyklar. Polisen hade en utsällning och man fick kika på allt och provsitta. Även det var såklart riktigt fränt enligt boysen. När det var lunchdags hamnade vi på McDonalds som vanligt när barnen får bestämma. Även min bror och kusin Johan var med och åt. Albin fick sig en ansiktsmålning där och var helnöjd.

Albin är superhunden Bolt

Efter kupolen följde Erik och Johan med oss hem. Alla barnen lekte och jag städade och bakade. Tigerkaka och kladdkaka fick det bli. Lite senare kom mina föräldrar och kompisar till familjen på fika och huskik. Jättetrevligt! På kvällen beställde vi hem pizza och sen bastade hela familjen och så avslutade vi dagen med godis framför en film i soffan. Så vi hann alltså med onyttig frukost, McDonaldsmat, fika, pizza och godis på en och samma dag. Fyy vilken tjockisdag det blev ;)

Kram kram

Inga kommentarer: