torsdag 2 december 2010

Fuskpäls

Nu är jag ordentligt rustad för det kalla vädret som letat sig hit till Dalarna. En pälsmössa borde göra susen. Kanske inte världens snyggaste plagg men det struntar jag i. Varm och skön är den och jag tycker faktiskt att den är rätt cool ;)


Kram kram!!

7 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Ja visst är de goa att ha på sig! Jag glömde min på ett olämpligt ställe och ja...råttorna tyckte tydligen också att den var himla go för det var inget kvar av den, nästan... :))

Jag och prinsarna sa...

Lyckliga praliner:

Åh nej vad tråkigt! Det blir till att köpa en ny då om du ska överleva den här urvintern :)Min är så varm och skön så den skulle jag inte vilja vara utan nu.
Har du någon blogg?

Kram Emelie

MalinB sa...

Den var ju snygg!!!!! :)

Kram Kram

Anonym sa...

Kanonsnygg!!:)Trevlig helg//Mvh Annsofie

Jag och prinsarna sa...

Annsofie:
Tack så mycket! Börjar vänja mig vid den ;) Riktigt varm och go är den faktiskt.
Önskar dig en trevlig helg.
Kram Emelie

LyckligaPraliner sa...

Jo..jag har en liten oansenlig blogg utan glitter & glamour, utan bilder på ett vackert hem som ditt ;) Bara enkel, liten o tjorvig, under uppbyggnad och relativt nystartad. Kan tydligen inte lära mig heller att få till den så där snygg som jag skulle vilja :)) Hitills är det bara några få som har tillgång till den. Den är lösenordsskyddad. Har precis tittat på lite bilder av ditt hem...åhhh så fint det är!

Jag och prinsarna sa...

Lyckliga praliner:
Tack för alla snälla ord om mitt hem. Jag blir så glad :)
Ja jag tänkte nästa att du borde ha en blogg med tanke på namnet. Du får höra av dig med lösen den dagen du vill ha fler läsare ;) Jag själv är inte heller så haj på att göra bloggen fin som jag skulle vilja. Men, men man kan inte vara bra på allt ;)
Ha en riktigt mysig helg!
Kram