lördag 25 december 2010

Ja må han leva...

Idag fyller våran älskade Fabian 3 år. Fina, goa, underbara Fabian. En herre med mycket vilja och spring i benen. Riktigt dryg och trotsig för det mesta just nu men ändå världen bästa prins såklart.

Stackars liten som fyller år den 25:e december. Kan inte vara lätt. Alla presenter två dagar i rad och sen inget mer kalasande på hela året. Än så länge är han ju så liten så han reflekterar nog inte så mycket över det. Blir nog värre om några år. Det blir ju så himla långt mellan presenttillfällena när man fyller precis vid jul. Vi försöker i alla fall göra det bästa av situationen och har barnkalas någon vecka före jul för att han ska få lite tid mellan och känna att det bara är hans dag. Även fast vi har riktigt kalas och så för släkten på rätta dagen oxå så känns det ändå inte lika roligt och spännande eftersom han överösts med presenter dagen innan. Det tar lixom udden av det speciella med att fylla år. Men det är ju inte mycket att göra åt ;)

I morse väcktes han med skönsång och paket på sängen. Det märktes rätt tydligt att han var mättad av gårdagens alla julklappar och var inte så himla entusiastisk, men han öppnade självklat alla paket och var riktigt nöjd med sina presenter.


Vi "degade" ihop en riktigt snygg bondgård efter frukosten
och efter det var vi iväg och handlade, städade, bakade och förberedde för kalas. Så nu på eftermiddagen har släkten varit här och fikat och firat prinsen och efter kalaset hade vi lilla julafton med farfar. Så nu har vi hela huset fullt av nya fina leksaker och vi är helt proppmätta efter två dagars konstant ätande och fikande och där emellan massa knäck och godis. Tur att det bara är jul en gång om året ;)

Kram kram!!

Inga kommentarer: