onsdag 23 mars 2011

ÅRSTID

Nu har det kommit upp sänglampor i sovrummet. Eller det var ett tag sedan men det har varit så stökigt så jag har inte velat fota ;) Men idag gjorde jag en liten snabbstädning och tog några bilder. Lamporna heter ÅRSTID och kommer från det berömda varuhuset IKEA.
Jag har fortfarande problem med vad jag ska sätta på väggen över sänggaveln. Har noll inspiration, så det lär nog få vara tomt ett tag till.


Sista jobbdagen idag och sen är jag ledig i 8 dagar. Fatta, 8 DAGAR!!! Ska bli så himla skönt.

5 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Hej!
Men åh vilka fina sänglampor. Precis lagom. Ja, hela sovrummet verkar ju vara så fint! :)
www.lyckligapraliner.blogspot.com

Anonym sa...

Hejsan! Vad fint ni fått i sovrummet. Kanske skulle du ha satt båda lamporna i mitten ovanför sängen? Så hade ditt problem vart löst! :)

Jag och prinsarna sa...

Anonym:
Hej!
Tack så mycket!
Ja det var min tanke från början men skärmarna hänger ner så långt så för att man inte skulle få dem i huvudet så hade vi fått sätta dem jättehögt upp och det såg konsigt ut så därför hamnade de över sängborden istället :)

Lovilin sa...

Vad fint det blev!
Är så sugen på dom där roskuddarna du köpt. Men kan inte riktigt komma fram till var dom skulle passa hos oss.

Kram

Emelie sa...

Jag önskar att vår säng var så fint bäddad!!! ;) Så fint med kuddar och allt! Tycker att det är tråkigt med vår övervåning, känns bara osm ett ställa att gå upp och sova på...=( Ska bli ändring på det framöver... det ser jag framemot. En liten mshörna med soffa och tv ska byggas och väggar rivas...
Vi hade såna sänglampor som ni när vi bodde i lägenheten. Sen vi flyttade till huset har de hittills inte kommit upp. Nu har vi varsin lampa på vardera nattduksbord istället.

Ha en riktigt skön ledighet!
kram Emelie