söndag 22 februari 2009

Ny hylla

I fredags kväll så fick jag en fix-idée om att jag skulle ha en liten hylla i vårat kök. Helst skulle jag såklart velat haft den där och då och bara bankat upp den, men så smidigt gick det ju tyvär inte. Först var jag inne på en i trådslöjd från Madame Stoltz men sen ändrade jag mig. En vit trähylla skulle nog bli bätte där. Så jag letade runt som en tok på internet halva natten men hittade ingen. Det flesta var hemgjorda eller jättegamla. Så idag har jag tvingat min stackars sambo att göra en till mig. Den är inte riktigt klar än och jag är inte helt säker på att det är riktigt rätt stil på den till vårat kök. Men det återstår att se. Ska visa bilder på den så fort det är klart så får ni hjälpa mig att avgöra om den ska behållas eller eldas upp ;)

Var en supersnabbis till kupolen tidgare idag och köpte 4 svarta krokar till hyllan i alla fall och så sprang jag på dessa söta små glas på Blomsterriket.



Jag vet inte riktigt vad jag ska ha i dem, men det känns inte som något större problem. Det kanske hamnar några söta vårlökar i dem eller bara värmeljus.

Kram kram

1 kommentar:

Living by Milla sa...

Hej Emelie!

Hyllan är köpt på Indiska för några år sen. Vilken tur då att du har en händig sambo.;)

kram Camilla