måndag 1 december 2008

Säters julmarknad

Så igår var det dax för Säters julmarknad. Vi var där redan kl 13 och ställde iordning vårat bord. Vädret var ju tyvär inte det bästa så vi var glada att vi valt bord med tak på. Marken var som en leråker precis där vi skulle stå så vi fick lägga stora svarta sopsäckar på backen med bilmattorna på för att inte sjunka ner och fastna. Men efter att vi löst det problemet så gick allt som smort. Det slutade regna och det började strömma in lite folk. Sen var det full fart och massor med folk hela eftermiddagen och kvällen. Vi sålde en hel del utav våra grejer och vi hade en riktigt mysig dag. Lite kallt om fötterna dock, men nu vet vi bättre till nästa år ;)

Så här såg vårat bord ut


Ljuspåsar, brädor, magneter och ljusstakar


Biscotti, vantar, ullhjärtan, och lampetter


Tvåändsstickade underbart fina vantar


Nallarna var såklart med.


Ljuspåsar.


Lampetter att hänga på väggen


Söta påsar med biscotti i olika smaker.

Ser ni något ni gillar på bilderna så går det mesta fortfarande att beställa.


Kram kram!!

5 kommentarer:

Belfiore sa...

Gud vad fint det ser ut! Fantastiska prylar ni gör! Hur går det med Pollys nalle? Är så nyfiken! Kom å käka med oss imorgon om ni vill. Jag är hemma vid fem och imorgon har jag ingen kurs. Det är bara lite svårt att se huset när det är kolsvart ute men Freddan är ju hemma tidigare. I helgen ska vi lägga tak så då har vi lite fullt upp. Om Anders hemskt gärna vill kan han få hjälpa till...;)
Kramar från oss alla!

Jeanette sa...

Du har något att hämta hos mig. Vänta fem minuter bara.
//Jeanette

Husets Hjärta sa...

Hej Emelie. Oj vilka fina saker ni hade i Säter. Har köpt en nalle förut av er och sonen älskar den. Ljusåpsarna var så fina.
Ha en bra dag.
Johanna

Anonym sa...

åå vilka fina saker :-))) Typiskt att det inte blev av att åka dit...

Anonym sa...

Hejsan Emelie!!

Vilka fina saker ni säljer. Är det ni som gör tepåsarna oxå? Vad tar ni för en sådan? Jättefina verkligen. Kram Carro i Bäsna