måndag 10 november 2008

Heldag med Frida

I dag har vi haft en mysig heldag med Frida. Albin var på dagis som vanligt på förmiddagen och då var vi bara hemma och gjorde inget särskilt. Sen när Albin slutade kl 14 så åt vi först mat och sen blev det en tur till Falun. Vi strosade runt och kikade i lite affärer. Det blev inga större inköp. En väska till mig själv, ett 2-pack strumpor med roliga figurer till Fabian och ett 3-pack strumpor med hajar till Albin. Så alla fick något i alla fall ;)
Sen tog vi såklart en fika på Pralin oxå. Gott som vanligt.
När vi kom hem så mös Albin och Frida ner sig i soffan och kikade på Barbie, de dansande prinsessorna. Albins nya favoritfilm. Han är inne i nån period just nu när han gillar allt som är vackert. Rosa, lila, glitter, nagellack, prinsessor, den lilla sjöjungfrun mm. Min lilla mjukis ;)
Och sen var det dax för Frida att åka hem. Nu på kvällen har vi ätit nybakade scones och druckit te. Så himla gott. Och nu läser Anders saga för Albin och jag sitter och syr nallar. Så fort prinsen somnat ska vi vuxna krypa ner i soffan med popcorn och slå på nya Arkiv X filmen. Ska bli spännande.


Nybakade scones


Favoritmarmeladen

Kram kram!!

Inga kommentarer: