söndag 16 november 2008

Härliga helg

I går hade vi en trevlig kväll med Sofia Thomas och deras två tjejer. Vi åt pizza, papporna bastade och barnen busade hela kvällen och höll igång ända till kl 12 på natten då sällskapet åkte hem.

I dag har vi haft en riktigt lugn söndag. Sov länge och åt frukost sent. Sen vet jag inte vart hela dagen tog vägen. Det bara svichade till och vi hann inte göra något vettigt alls. Nu på kvällen har vi i alla fall haft Erik, Cajsa, Johan och mina föräldrar på lite fika. Bjöd på alldeles nybakad tigerkaka. Smaskigt! Albin var med och hjälpte till att baka och tyckte att tigerkaka lät lite coolt och väntade sig nog att det skulle komma ut något häftigt ur ugnen, så han blev rätt besviken när han insåg att det bara var en helt vanlig sockerkaka med lite bruna ränder. Men han åt med god aptit ändå. Och resten av gänget oxå ;)

Det var våran helg det. Usch, de går alldeles för fort. I månn börjar vardagen igen. Dagis, jobb, handling och allt annat som hör till. Och snart måste jag börja jobba oxå. Efter nyår är det dax. Fy sjutton, jag vill inte alls. Har nästan ångest. Hur kunde det här året gå så fort?? Fattar ingenting. Min "lilla" bebis blir snart ett år. Det är ju inte klokt. Nån som har nåt bra tips till en som vill vara mammaledig resten av livet?? Förutom att skaffa massa barn då såklart ;) Drömmern vore ju att öppna en egen lite mysig butik eller att litet gammeldags fik. Eller helst av allt vinna några miljoner så man slipper bry sig.
Nu ska våra trötta boys i säng här och jag ska hoppa i badet och sen blir det soffan resten av kvällen.

Kram kram!!

Inga kommentarer: