onsdag 19 november 2008

Bus och bio

Idag har vi haft en heldag med Anna, Thilda och Philip. Trevligt som vanligt. På förmiddagen när de större barnen var på dagis så sydde vi nallar och gick på långpromenad. Och på eftermiddagen så åt vi pannkakor, barnen lekte och vi sydde lite mer. Så nu är vi snart redo för Säters julmarknad. Ska bli så spännande.

Albin har även hunnit med lite hyss nu på eftermiddagen. Han har ett akvarium på sitt rum. Ett riktigt med fiskar och allt, fast det är gjort i plast. Och han brukar inte röra det men idag fick han något ryck och hade knökat det alldeles fullt med massa låtsas fiskar och hajar. Det var så fullt att locket inte ens gick att stänga och dom stackars riktiga fiskarna fick knappt plats och fick kryssa mellan alla plast firrar. Rackarunge!!



Nu på kvällen så har vi faktiskt bokat biljetter till premiären av Madagaskar 2. Så på fredag kväll ska Albin få gå på bio för allra första gången. Det ska bli riktigt mysigt faktiskt. Bara vi tre. Fabian ska få vara hemma hos mormor och morfar och busa och få all uppmärksamhet för sig själv för en gångs skull. Jag tror att bion kommer bli en hit, men det återstår att se. Mycket kan hända med en 2½ åring i en biosalong.

Kram kram!!

Inga kommentarer: